Van fysieke producten (boeken/merchandise).

Is het besteld product niet helemaal wat je ervan verwachtte? Jammer! Uiteraard mag je de producten retourneren of ruilen. Dit kan zonder opgaaf van reden. De producten dienen dan wel ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. Je hebt 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten om te melden per e-mail dat je een of meerdere producten retour wilt sturen.

Alvorens je het product retour stuurt, stuur ons dan een email dat je een product wilt retourneren met dit ingevulde retourformulier. Zo weten wij dat er iets retour komt. Je hebt vanaf het moment van het aanmelden 14 dagen om het product retour te sturen. Verpak het product goed als je het naar ons retour stuurt (het liefst in de verpakking waarin het naar jou is verzonden).

Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per email vooraf, of waarbij de retourtermijn van 14 dagen is verstreken worden NIET in behandeling genomen.

Na ontvangst van de retourzending zal MvB InZicht (in de naam van: MvB Inzicht) het order bedrag inclusief de verzendkosten (indien betaald) van de bestelling terugstorten op je bankrekening (binnen 14 dagen na aanmelden retour). De kosten voor het retour sturen betaal jij. Indien de producten toch gebruikt blijken te zijn, wordt er een schappelijke waardevermindering in rekening gebracht.

Wanneer je de geretourneerde bestelling hebt betaald met een cadeaubon, krijg je van ons een cadeaubon van de waarde van het product terug, i.p.v. bovengenoemde terugstorting op je rekening. Wij geven geen geld terug.
Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Heb je meerdere producten besteld, maar zijn deze niet tegelijkertijd geleverd? Dan gaat de 14 dagen bedenktijd pas in nadat je het laatste product van de bestelling hebt ontvangen.