Verzending van boeken
MvB InZicht verzendt jouw bestelling binnen 2 werkdagen via PostNL.
De verzendkosten zijn zichtbaar in het winkelmandje, tijdens de bestelling.

* Zodra je bestelling is overgedragen aan PostNL is MvB InZicht niet meer verantwoordelijk voor het leverproces. Houd rekening met drukte rondom feestdagen, dan kan de bestelling iets langer op zich laten wachten.

* Bij een te kleine brievenbus kan het voorkomen dat een boekbestelling niet afgeleverd wordt. Is je brievenbus smaller dan 26,5 cm kies dan voor een ander afleveradres. Laat je bestelling dan afleveren op een PostNL afhaalpunt.

 

Verzending naar andere landen / Shipping to other countries
Wij verzenden naar andere landen. De kosten zullen afwijken van de verzendkosten binnen Nederland. Staat jouw land niet in het overzicht bij de bestelling? Mail dan naar office@mvbinzicht.nl en we regelen het.

If you want your order to be delivered in a country that is not available on the list, please send us an email at office@mvbinzicht.nl with the product you want to order and the specific country where you want the product to be delivered.

 

Bevestiging
Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een bevestiging per email. Het kan zijn dat de bevestiging in de map ongewenst of spam terecht komt. Bij pakketpost, ontvang je per email een track&trace code.