Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje!, met GRATIS Kaartenset & boekenlegger

34,95

We zijn alweer toe aan de derde druk van ons boek “ Hersenwerk voor Honden, zoveel meer dan een spelletje! Een mooi cadeau voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan een hondeneigenaar.

En omdat we nog steeds enorm trots zijn op het succes van ons boek, geven we er een aantal cadeautjes bij:

• Boekenlegger 

• Kaartenset van de 9 types 

• Een stappenplan “Hersenwerk met inpakpapier”.

 


Wil je 5 boeken of meer bestellen, of wil je het boek via je bedrijf verkopen?

Stuur ons dan een mail via office@mvbinzicht.nl.

Artikelnummer: BoekHersenwerk Categorie:

Beschrijving

~ Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje! ~

Marleen van Baal is coach voor mens met hond. Zij heeft meerdere bedrijven in de hondenbranche waarbij de relatie tussen mens en hond centraal staat. Marleen coacht mensen, hondenbazen en honden- professionals, op het écht zien van de hond, met het welzijn van de hond als uitgangspunt.


Over het boek

Boek Hersenwerk voor hondenDe laatste jaren is puzzelen met je hond enorm populair geworden. De hond zoekt lekkers in allerlei materialen en moet daarbij technieken met neus, poten en tanden inzetten om dit te bemachtigen. Een intensieve activiteit die men bij uitstek thuis kan beoefenen.

Het mooie van deze activiteit is dat het een schat aan informatie geeft over het gedrag, karakter en voorkeuren van de hond. Met een simpele puzzel gaat de hond eigenlijk al in gesprek met zijn baas. Dat gesprek aangaan, dat is Hersenwerk voor Honden! In dit boek draait alles om maatwerk, samenwerking en elkaar beter leren begrijpen. Daarbij is het vooral fun en genieten, voor hond én mens!

Dit boek biedt praktische handvatten, interessante gegevens over wat er nu precies gebeurt in het hondenlijf en mooie inzichten in de mens-hond relatie. Het is een interactief boek waarin ook de hondenbaas wordt uitgedaagd. Klik << hier >> voor het bekijken van de inhoudsopgave!

Auteurs Inge van Harte (hondengedragsdeskundige) en Marleen van Baal (coach voor mens en hond) hebben samen het concept Hersenwerk voor Honden ontwikkeld, wat door de jaren heen een zeer populair specialisme is geworden in Nederland en nu ook internationaal steeds meer bekendheid krijgt.

Inge en Marleen leiden hondenprofessionals op om Hersenwerk op maat in te zetten en de hondeneigenaar te coachen in de omgang met zijn hond. Middels dit boek krijgt de hondenbaas op een speelse manier handvatten om de hond goed te leren kennen en samen te werken aan een optimale verbinding.


Extra

HWVH Negen types Boek Hersenwerk

Bestel je het boek Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje, dan krijg je er GRATIS de set kaarten van de negen Hersenwerk types bij!

 

Details

  • Titel: Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje!
  • Auteur: Inge van Harte & Marleen van Baal
  • Omvang: 224 pagina’s, hardcover
  • ISBN: 9789493160491

 

Wil je 5 boeken of meer bestellen, of  wil je het boek via je bedrijf verkopen?
Stuur ons dan een mail via office@mvbinzicht.nl

 

Let op:
Tot 14 dagen na de datum van onze bevestiging van aankoop kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Na deze 14 dagen gelden de Algemene Voorwaarden (zie website).
De factuur is te downloaden met een PDF reader ( bv. Adobe Acrobat reader).

Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje!, met GRATIS Kaartenset & boekenlegger

Extra informatie

Gewicht 500 g
Afmetingen 170 × 220 mm