Aanbieding!

Boeken Lieve hond & De Buitenlandse hond

Oorspronkelijke prijs was: €54,90.Huidige prijs is: €50,00.

Twee heerlijke boeken in 1 pakket!

  • Boek De Buitenlandse hond
  • Boek Lieve hond, wat doe je met me 

Bestel hier de twee boeken!

Artikelnummer: Boek LHBH Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Alle honden verdienen liefde en respect allemaal, overal, altijd ~ dat laat zich niet begrenzen

Zoveel honden zoeken een thuis
De honden die geadopteerd worden, komen uit opvangcentra over de hele wereld. Velen hebben eerder een zwervend bestaan geleid, zijn gedumpt door hun eigenaar of zijn na hun geboorte onder erbarmelijke omstandigheden gevonden. Door de ruime keuze en de grote diversiteit in type honden is er voor de zoekende hondenliefhebber altijd wel een hond die het hart steelt.

De juiste match
Vaak is er een prachtige match voor het leven, maar dat is niet vanzelfsprekend. Honden uit het buitenland hebben een andere start, maar ook andere ‘roots’. Dat maakt de keuze voor een buitenlandse adoptiehond iets om goed over na te denken. Als de hond eenmaal in het gezin is opgenomen, zal er begrip en inzicht nodig zijn om de hond zo optimaal mogelijk te begeleiden in het leren leven in onze maatschappij. Hoe kies je nu jouw juiste match?

Adoptie en samenleven
Met De Buitenlandse hond, alles over adoptie en samenleven nemen Suze Steenbergen en Marleen van Baal op positieve wijze alle aspecten van dit samenleven onder de loep. Van aanschaf tot het omgaan met veel voorkomende uitdagingen. Het boek is nadrukkelijk geen promotie om honden naar ons land te halen, maar wel een gids om de hond, als die er is, een zo fijn mogelijk leven te geven.


~ Het enige nadeel aan de hond, is dat hij korter leeft dan zijn mens ~

Honden zijn populair als maatje in het gezin, om mee te sporten en om mee te werken. Dat ze een belangrijke functie hebben voor het welbevinden van de eigenaar is wetenschappelijk bewezen, maar er is meer. Bij sommige mensen zitten honden onder hun huid.

Lieve hond gaat over hondenbazen die verknocht zijn aan hun hond of eigenlijk aan honden.

Want het gaat niet om één hond, maar om honden die hun leven verrijkt hebben. Bij deze hondenbazen is het ondenkbaar dat zij zonder hond leven of werken. Ieder van hen heeft een eigen verhaal, dat op persoonlijke wijze is opgeschreven en wordt doorverteld in dit boek.

In Lieve hond vertelt Marleen van Baal over haar ontmoetingen met bijzondere hondenbazen. De verhalen zijn gekoppeld aan haar eigen werk met honden, waardoor zij deze mensen en honden ontmoette. Ze neemt je mee in de liefde tussen mens en hond. Een wonderlijke wereld, waarin respectvolle verbinding en samen ‘zijn’ de rode draad vormen.

Let op:
Tot 14 dagen na de datum van onze bevestiging van aankoop kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Na deze 14 dagen gelden de Algemene Voorwaarden (zie website).
De factuur is te downloaden met een PDF reader ( bv. Adobe Acrobat reader).

Boeken Lieve hond & De Buitenlandse hond

Extra informatie

Gewicht 500 g
Afmetingen 200 × 260 mm