Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje!

34,95

De zevende druk alweer!

Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje! is een mooi cadeau voor jezelf en je hond. Heel veel hondeneigenaren gingen je voor en leren met dit boek over de grote meerwaarde van Hersenwerk.

Ken je iemand die dol is op zijn of haar hond? Geef het dan zeker als verrassing met een verjaardag of een feestdag!

 

Artikelnummer: BoekHersenwerk Categorie:

Beschrijving

~ Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje! ~

Hersenwerk is een activiteit die een schat aan informatie geeft over het gedrag, karakter en voorkeuren van de hond. Met eenvoudige materialen en lekkere brokjes gaan hond en mens met elkaar in gesprek. Die interactie is de kern van Hersenwerk voor Honden!

In dit boek draait alles om maatwerk, samenwerking en elkaar beter leren begrijpen.

Daarbij is Hersenwerk vooral fun en genieten, voor hond én mens!


Over het boek

Boek Hersenwerk voor honden

Dit boek biedt praktische handvatten, interessante gegevens over wat er nu precies gebeurt in het hondenlijf en mooie inzichten in de mens-hond relatie. Het is een interactief boek waarin ook de hondenbaas wordt uitgedaagd.

Klik << hier >> voor het bekijken van de inhoudsopgave!

Auteurs Inge van Harte (hondengedragsdeskundige) en Marleen van Baal (coach voor mens en hond) hebben samen het concept Hersenwerk voor Honden ontwikkeld, wat door de jaren heen een zeer populair specialisme is geworden in Nederland en nu ook internationaal steeds meer bekendheid krijgt.

Met dit boek krijgen zowel hondeneigenaren als hondenprofessionals op een speelse manier handvatten om de hond goed te leren kennen en samen te werken aan een optimale verbinding tussen mens en hond.

Via de Hersenwerk Academie leidt Marleen van Baal met haar docententeam hondenprofessionals, nationaal én internationaal, op om Hersenwerk op maat in te zetten. Hondeneigenaren worden door gediplomeerd begeleiders Hersenwerk begeleid in het op maat inzetten van Hersenwerk bij hun hond.

Marleen is coach voor mens met hond. Zij heeft meerdere bedrijven in de hondenbranche waarbij de relatie tussen mens en hond centraal staat. Marleen coacht mensen, hondenbazen en honden- professionals, op het écht zien van de hond, met het welzijn van de hond als uitgangspunt. Haar visie op de relatie tussen hond en mens loopt als een rode draad door dit boek.


Details

  • Titel: Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje!
  • Auteur: Inge van Harte & Marleen van Baal
  • Omvang: 224 pagina’s, hardcover
  • ISBN: 9789493160491

 

Wil je 5 boeken of meer bestellen, of  wil je het boek via je bedrijf verkopen?
Stuur ons dan een mail via office@mvbinzicht.nl

 

Let op:
Tot 14 dagen na de datum van onze bevestiging van aankoop kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Na deze 14 dagen gelden de Algemene Voorwaarden (zie website).
De factuur is te downloaden met een PDF reader ( bv. Adobe Acrobat reader).

Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje!

Extra informatie

Gewicht 500 g
Afmetingen 200 × 260 mm

Andere suggesties…