VIK Clinic Snuffeltuin

57,50

Een geweldige benaming voor een fantastische manier van verrijking: Snuffeltuin. Maar wat is dat nou precies zo’n snuffeltuin en wat kun je er mee bereiken? Hoe kun je een snuffeltuin maken en welken honden kunnen hier gebruik van maken en waarom is dit zo’n prachtige manier van verrijking?

Wil jij graag een eigen snuffeltuin kunnen maken? Kies hieronder een datum & locatie, en bestel zo je VIK clinic:

Wissen
Artikelnummer: VIKSNUF Categorie:

Beschrijving

Snuffeltuin

Een geweldige benaming voor een fantastische manier van verrijking: Snuffeltuin. Maar wat is dat nou precies zo’n snuffeltuin en wat kun je er mee bereiken? Hoe kun je een snuffeltuin maken en welken honden kunnen hier gebruik van maken? Waarom is dit zo’n prachtige manier van verrijking?

Allemaal goede vragen die ik zal beantwoorden in de clinic. Ik geef je een kijkje in de wereld van de snuffeltuin en leer jou de basics. De grondbeginselen om zelf thuis een prachtige snuffeltuin te kunnen maken voor eigen gebruik. Wil jij graag een eigen snuffeltuin kunnen maken? Meld je dan hier aan voor de clinic.


Wat kun je deze clinic verwachten?

In deze clinic leer je een basis snuffeltuin maken voor eigen gebruik. Ik neem je mee in de “basics” voor het opzetten van je eigen snuffeltuin, in je eigen omgeving. Waar moet je op letten met het maken van je eigen snuffeltuin en hoe kan je hond de tuin gebruiken? Ook geef ik uitleg waarom een het zo belangrijk is om je hond te laten snuffelen in een snuffeltuin.


Over Nadieh Cuijten

Even voorstellen: mijn naam is Nadieh Cuijten en ik kom uit het zonnige zuiden, Weert! Ik ben de trotse begeleider van: Nova (een Mechelaar), Stafford/Boerbul Sir James en Knoxville: een  Europese korthaar.

Van beroep ben ik hondengedragsdeskundige en mijn bedrijf heet Lighttown Dogs. De kant van mijn vak wat mij het meeste trekt, is het welzijn van honden en hoe we dit welzijn kunnen vergroten. Hier heb ik dan ook mijn missie van gemaakt: het welzijn vergroten van honden.


Praktische informatie

Kosten: €57,50 (incl btw)

Locaties:

  • Vrijdag 25 september 14:00 – 17:00u bij Hondentijd, Meerhout (BE)
  • Zaterdag 03 oktober 13:00 – 16:00u bij Natte Neuzenhoeve, Ruinerwold
  • Woensdag 14 oktober 09:30 – 12:30u bij DogSkill, Puiflijk
  • Zaterdag 21 november 13:00 – 16:00u bij HAC de Wenge, Warmenhuizen
  • Zondag 22 november, 13:00 – 16:00u bij Martin Gaus hondenschool, Katwijk

Bij alle locaties wordt de 1,5m afstand gewaarborgd!

Deze lesdag is onderdeel van VIK Verbonden door InZicht en Kennis, een initiatief van Marleen van Baal


Let op:

Tot 14 dagen na de datum van onze bevestiging van inschrijving kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Na deze 14 dagen gelden de Algemene Voorwaarden van de Cursus. Indien de Cursus in minder dan 21 dagen start na inschrijven, kun je alleen inschrijven als je afstand doet van het herroepingsrecht.

De factuur is te downloaden met een PDF reader ( bv. met Adobe Acrobat reader).

VIK Clinic Snuffeltuin

Andere suggesties…